Vodič za kupovinu poklona za praznike 2022

Vodič za kupovinu poklona za praznike 2022

Sezona praznika se brzo približila i za mnoge je to doba godine kada se kupuju i dobijaju razni pokloni. Kupovina zna da predstavlja veliki problem, obzirom da su gužve velike a robe nema dovoljno kada je svi požele. Niko ne voli da trči od prodavnice do prodavnice pokušavajući da pronađe idealne proizvode i to po najpovoljnijim cenama. Međutim, svako voli brzu i bezbednu kupovinu u samo par klikova preko telefona ili računara. Za to je idealna neka od internet prodavnica alata.

Nastavite da čitate jer mi imamo ideje za poklone za majstore, drvoprerađivače, vodoinstalatere, električare ili čak sve osobe koje se ne uklapaju u tipičan zanat. Postoje alati za bilo koji budžet koji će posebno zadovoljiti njihove veštine i potrebe. Garantujemo da ćete pronaći poklon za  posebnu osobu u svom životu uz naš vodič za poklone za praznične alate za 2021 (ukoliko je ta osoba hobi entuzijasta ili profesionalni majstor 🙂

blog vodic za kupovinu poklona za praznike 2022 slika 1

Vodič za poklone za „uradi sam“ entuzijaste

Oni koji rade sami su tipovi ljudi koji su vešti, pa im to čini kupovinu mnogo lakšom. Imate mnogo opcija od ugaonih i bijaks brusilica, preko aparata za zavarivanje i akumulatorskih alata do klastera za odlaganje alata i setova alata.

Vodič za poklone za majstore koji se bave obradom drveta

Za obrađivanje drveta je neophodan veoma specifičan set alata. Majstori za ovu namenu koriste razne alate; njihov arsenal uključuje sitne stvari poput stezaljki ili merača dužine i uglova pa sve do tračnih testera i mašina za bušenje. Obavezno ih naterajte da svoju radionicu čuvaju od prašine koja se nakuplja tokom rada na projektima koristeći adekvatne usisivače.

Preko 24.000 dinara

Vodič za poklone za majstora koji se bavi obradom metala

Njihov rad pokriva mnogo oblasti i zahteva mnogo alata kako bi se osiguralo da posao urade kako treba. Napravili su brojne predmete koji Vam svakodnevni život mnogo olakšavaju. Zbog toga pomozite da im olakšate posao tako što ćete im nabaviti novi alat za prazničnu sezonu.

Do 10.000 dinara

Vodič za poklone za svakoga

Naravno da nisu svi majstori, što to ne znači da za nekog posebnog u vašem životu takođe nema posla. Bilo da radi u garaži na svom vozilu ili uklanja sneg tokom zimske sezone, njima je potreban alat koliko.

Mi smo internet prodavnica alata i mašina iz Kragujevca. U svom stalnom prodajnom asortimanu imamo više hiljada artikala poznatih i proverenih proizvođača kao što su Metabo, Bosch, DeWALT, Black+Decker, Varstroj, ABAC, Ingco, Hugong i još dosta drugih. Kupovinom bilo kog predloženog alata uštedite 5% uz kupon kod: JUPN27


has been added to your cart.
Checkout