Kako kupiti

Kupovina putem internet prodavnice asalati.rs u samo par klikova

Pronađite željeni proizvod

Pronađite proizvod, pročitajte sve o njemu i nastavite sa poručivanjem klikom na PORUČI ODMAH.

Unesite podatke za isporuku

U par klikova unesite podatke za isporuku. Bićete kontaktirani pre isporuke radi potvrde porudžbine.

Sačekajte isporuku

Nakon potvrde poručivanja Vam preostaje samo da sačekate isporuku.

Česta pitanja i odgovori o poručivanju i kupovini putem interneta

Naravno, bezbednost je 100% zagarantovana. SSL sertifikat garantuje bezbednost na našem sajtu dok overena garancija i fiskalni račun garantuju kvalitet i poreklo proizvoda.

Poručivanje možete obaviti putem sajta, tako što izaberete željeni proizvod, kliknete PORUČI ODMAH i unesete podatke za isporuku.
Takođe, možete nas pozvati, poslati poruku ili mejl. Kako god je Vama najlakše.

Možete platiti u gotovini pri isporuci, na žiro-račun po predračunu i uskoro i karticama direktno na našem sajtu.

Mi smo firma registrovana u APR-u i poslednje što želimo jeste da izazivamo probleme. Apsolutno garantujemo da će Vam stići ono što ste poručili. Uz poručenu robu Vam stiže i fiskalni račun, overena garancija (ukoliko proizvod podleže garanciji), kao i ugovor o odustanku od kupovine na daljinu. To znači da ste potpuno bezbedni i čak možete da u roku od 14 dana vratite kupljenu robu i dobijete novac nazad.

Na teritoriji grada Kragujevca mi često vršimo isporuku našim dostavnim vozilima. Ostatak Srbije pokriva ASK brza pošta. Ukoliko je vrednost poručene robe 15.000 dinara ili više, isporuka je besplatna. U suprotnom, cena isporuke je u skladu sa važećim cenovnikom kurirske službe.

Da, trudimo se da u svakom trenutku postoji aktivan neki kupon (kod odnosno šifra uz pomoć koje ostavarujete dodatne popuste). Pri unosu podataka za isporuku, na vrhu strane se nalazi polje gde unostite Vaš kupon. Ukoliko je validan, automatski će Vam biti odobren popust.

Da, potrebno je da unesete broj porudžbine i mejl adresu koju ste uneli pri poručivanju na ovoj strani. Biće Vam dostupne sve informacije o Vašoj pošiljci i moći ćete da znate šta se dešava.

Nažalost ne, pošiljka je u tom trenutku već u tranzitu.

Još odgovora na često postavljana pitanja pronađite klikom ovde.