Česta pitanja

Česta pitanja i odgovori o poručivanju i kupovini putem interneta

Naravno, bezbednost je 100% zagarantovana. SSL sertifikat garantuje bezbednost na našem sajtu dok overena garancija i fiskalni račun garantuju kvalitet i poreklo proizvoda.

Poručivanje možete obaviti putem sajta, tako što izaberete željeni proizvod, kliknete PORUČI ODMAH i unesete podatke za isporuku.
Takođe, možete nas pozvati, poslati poruku ili mejl. Kako god je Vama najlakše.

Možete platiti u gotovini pri isporuci, na žiro-račun po predračunu i uskoro i karticama direktno na našem sajtu.

Mi smo firma registrovana u APR-u i poslednje što želimo jeste da izazivamo probleme. Apsolutno garantujemo da će Vam stići ono što ste poručili. Uz poručenu robu Vam stiže i fiskalni račun, overena garancija (ukoliko proizvod podleže garanciji), kao i ugovor o odustanku od kupovine na daljinu. To znači da ste potpuno bezbedni i čak možete da u roku od 14 dana vratite kupljenu robu i dobijete novac nazad.

Na teritoriji grada Kragujevca mi često vršimo isporuku našim dostavnim vozilima. Ostatak Srbije pokriva ASK brza pošta. Ukoliko je vrednost poručene robe 15.000 dinara ili više, isporuka je besplatna. U suprotnom, cena isporuke je u skladu sa važećim cenovnikom kurirske službe.

Da, trudimo se da u svakom trenutku postoji aktivan neki kupon (kod odnosno šifra uz pomoć koje ostavarujete dodatne popuste). Pri unosu podataka za isporuku, na vrhu strane se nalazi polje gde unostite Vaš kupon. Ukoliko je validan, automatski će Vam biti odobren popust.

Da, potrebno je da unesete broj porudžbine i mejl adresu koju ste uneli pri poručivanju na ovoj strani. Biće Vam dostupne sve informacije o Vašoj pošiljci i moći ćete da znate šta se dešava.

Nažalost ne, pošiljka je u tom trenutku već u tranzitu.

Kako biste brzo i sigurno otkazali Vašu porudžbinu, molimo Vas da nas kontaktirate u što kraćem vremenskom roku od poručivanja. Ukoliko ste porudžbinu već potvrdili našem prodajnom timu, nije moguće otkazati je jer je već spakovana i nalazi se u tranzitu.

Mi garantujemo da robu šaljemo u dogovorenom periodu, što potvrđujemo slipom koji dobijamo pri slanju.
Međutim, isporuka može da kasni iz više razloga, pri čemu je najčešći taj da brza pošta ne vrši isporuke u Vašem mestu svakoga dana. U tom slučaju možete da sami preuzmete pošiljku u magacinu brze pošte ili sačekati da Vam u roku od najviše 4 dana kurir isporuči robu.

 

U roku od 14 dana od dana prijema pošiljke, možete da zatražite povrat novca. To radite popunjavajući ugovor o odustanku od kupovine na daljinu koji ste dobili uz kupljeni proizvod. Potrebno je da ga popunite i pošaljete na našu adresu. U roku od par dana će Vam biti vraćen novac. Više o reklamacijama pročitajte ovde.