Uslovi kupovine

Načini poručivanja

Poručivanje se može obaviti na više načina.

  1. Poručivanje putem internet prodavnice – pronađite željeni proizvod i potvrdite izaberite opciju PORUČI ODMAH, uneti podatke za isporuku, sačekati isporuku.
  2. Telefosnkim putem – pozivom na 065.8.065.065
  3. Slanjem mejla, SMS poruke ili poruke na društvenim mrežama – neophodno je navesti kontakt telefon radi potvrde porudžbine

Dostava i rok isporuke

Dostava za sve porudžbine u vrednosti 15.000 RSD ili više je besplatna. Na teritoriji grada Kragujevca vršimo dostavu našim dostavnim vozilima. Za ostale teritorije šaljemo brzom poštom. 

Rok isporuke je od 1 do 4 radna dana u zavisnosti od stanja zaliha. Pri potvrdi porudžbine se dobija tačna informacija o roku isporuke.

Načini plaćanja

Moguće je plaćanje u gotovini pri isporuci ili na račun po predračunu/instrukcijama za plaćanje.

Povrat novca - 14 dana

100% garantovan povrat novca u roku od 14 dana od dana kupovine, na žiro-račun kupca. Troškovi isporuke (ukoliko su postojali odnosno ukoliko isporuka nije bila besplatna) nisu predmet povrata. Troškove povrata robe snosi kupac.

Garancija

U opisima proizvoda je naznačen garantni rok svakog proizvoda posebno. 

Reklamacije

Rok za podnošenje reklamacije je naznačen na overenom garantnom listu koji je dostavljen zajedno sa predmetom reklamacije. Primenjuju se aktuelni zakoni koji važe na teritoriji Republike Srbije. Zakon o zaštiti potrošača možete pročitati klikom ovde

Kontakt u slučaju reklamacije: 065.8.065.065 ili na mejl info@asalati.rs

Cene

Sve prikazane cene su konačne, iskazane u dinarima.